boder-tv-live.im

Added by on February 21, 2014

- Channel: tv klan bkl
- keyword Google search: tv klan live
- Description: TV Klan është një televizion kombëtar në Shqipëri. I themeluar që në vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i pare kombëtar private në territorin e Shqipërisë në vitin 2001.

TV KLAN mbulon rreth 80 % te territorit te Shqipërisë që do te thotë rreth 90 % te popullsisë se vendit. TV KLAN është edhe në transmetim satelitor 24 ore në satelit Eutelsat W2 në te gjithë Evropën, njëkohësisht edhe në ShBA dhe Kanada.

- Home: http://www.tvklan.al/
- Stream : http://cdn.livestream.com/embed/tvklanalbania?layout=4&color=0xe7e7e7&autoPlay=true&mute=false&iconColorOver=0×888888&iconColor=0×777777&allowchat=false&height=385&width=640
- Country: Albania
- Language:
Albanian
- Category: General

Leave a Reply